Свято вшанування обдарованих дітей Московського району і вручення сертифікатів стипендій Харківського міського голови «Обдарованість» та Харківської міської ради «Кращий учень закладу освіти»

Одним із стратегічних завдань Московського району міста Харкова є створення соціального середовища, сприятливого для виховання особистості з високим рівнем сформованості інтелектуальних, творчих та спортивних здібностей, оскільки саме обдарована учнівська молодь у майбутньому формує імідж міста та країни на міжнародній арені, їх інноваційний людський капітал, відкриваючи свої досягнення світовій спільноті.

У 2021/2022 навчальному році стипендію Харківського міського голови «Кращий учень закладу освіти» отримує учениця 10-А класу нашої школи Українська Катерина.

1 лютого 2022 року на базі Харківської загальноосвітньої школи №122, за ініціативи голови Адміністрації Московського району Харківської міської ради, депутата Харківської міської ради Олексія Олександровича Топчія та Управління освіти адміністрації Московського району, відбулось районне Свято вшанування обдарованих дітей і вручення сертифікатів стипендій Харківського міського голови «Обдарованість» та Харківської міської ради «Кращий учень закладу освіти».

На заході були присутні 45 учнів-стипендіатів, їх батьки, директори, педагоги-наставники та почесні гості:

- перший заступник голови адміністрації Московського району Олена Іванівна Мєзєнцева;

- помічник голови адміністрації Московського району з соціальних та гуманітарних питань Марія Абдулвагабовна Симітко;

- радник голови адміністрації Московського району з питань освіти Лариса Георгіївна Карпова;

- голова батьківської ради району Марина Вікторівна Голіщева

Почесні гості привітали стипендіатів та побажали високих результатів на обраному напрямі розвитку, підтримки батьків та адекватної оцінки досягнень колективами, у яких вони навчаються та виховуються. Від імені стипендіатів виступив Алтухов Іван, який подякував Харківському міському голові Ігорю Олександровичу Терехову, Адміністрації Московського району, директорам та вчителям закладів освіти за надану можливість проявити себе, долучитися до реалізації учнівської ініціативи, визначитися з майбутньою діяльністю, батькам - за підтримку.

Усім стипендіатам вручено сертифікати встановленого зразка і буклети від Харківської міської ради «Обдарована молодь 2021/2022 навчальний рік». Кожен стипендіат отримав подарунки від Адміністрації Московського району Харківської міської ради.

Ми пишаємося Катериною та бажаємо їй продовжувати крокувати шляхом успіху!!!
Кiлькiсть переглядiв: 0