Участь у НМТ: як підтвердити реєстрацію на тест

З 1 лютого до 19 квітня 2022 року усі вступники для участі в ЗНО заповнювали реєстраційні картки. Для реєстрації учасники мали заповнити реєстраційну картку на сайті Українського центру оцінювання якості освіти та, за можливості, надіслати комплект реєстраційних документів на адресу відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Особи, які створили реєстраційні картки, ще не є учасниками національного мультитесту (НМТ). Для участі в тестуванні вони в травні 2022 року обов’язково мають підтвердити своє бажання проходити НМТ на своїхінформаційних сторінках.

Під час цього підтвердження необхідно повідомити про регіон вашого перебування у липні 2022 року для визначення місця проходження національного мультитесту.

Інформаційна сторінкаー спеціальний сервіс на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, вхід у який здійснюється за номером сертифіката учасника ЗНО та зазначеним у ньому PIN-кодом.

Учасники, які встигли отримати Сертифікат учасника ЗНО, вже мають доступ до своєї сторінки. Інші зареєстровані особи на початку травня отримати SMS-повідомлення із даними для входу на інформаційну сторінку (інформація відправляється на вказаний під час реєстрації номер мобільного телефону).

Якщо учасник не отримав SMS-повідомлення, то з 12 до 19 травня 2022 року вУкраїнському центрі оцінювання якості освітипрацюватиме гаряча лінія, де можна дізнатися номер сертифіката ЗНО та PIN-код для доступу до інформаційної сторінки.

Кiлькiсть переглядiв: 0