Незвичайні канікули в «Метро-школі»

Кожного разу, перед початком канікул, педагоги думають, як цікаво організувати дозвілля дітей, що запропонувати їм нового і пізнавального.

Зимові канікули цього навчального року, як ніколи, - незвичайні. Для наших вихованців організовано змістовні заходи в «Метро-школі»: бібліотечні уроки, заняття-тренінги з профорієнтації, зустрічі з цікавими людьми, практичні заняття з природничих дисциплін, лекції-презентації з менеджменту, веселі інтерактивні ігри та розваги.

9 січня учні 7-9 класів нашої гімназії стали учасниками «Дня Національного фармацевтичного університету». В ході заняття діти долучилися до інтерактивної гри з менеджменту і маркетингу «Команда – це ми! Або креативний тімбілдінг для школярів» та практичного заняття з хімії «Вітаміни- молекули життя, проведення хімічних реакцій».

Сьогодні, у складних умовах онлайн-навчання, саме такі зустрічі мають велике значення. Діти з великим задоволенням відвідують такі заходи, адже мають змогу поглибити свої знання з різних дисциплін, розширити свій кругозір, разом з однокласниками провести час, бо саме живого спілкування так не вистачає.

Ми щиро вдячні за організацію зимового відпочинку усім, хто його спланував і змістовно наповнив.

Кiлькiсть переглядiв: 0