Вітаємо переможців!

У нашій гімназії знову гарні новини. Нещодавно було підведено підсумки ХІ конкурсу плакатів, коміксів та поробок на екологічну тематику, що проводив НТУ «Харківський політехнічний інститут».

Цьогоріч він був, на жаль, з присмаком війни, але з незгасимою надією на Мир та Перемогу. На конкурс було подано майже дві тисячі коміксів, плакатів та поробок на екологічну тематику. Роботи оцінювали викладачі кафедри хімічної техніки та промислової екології Навчально-наукового інституту механічної інженерії і транспорту ХПІ. До журі увійшли також і студенти із наукового екологічного клубу «Я – Еколюдина» Харківського Політеху.

Учень 7-А класу Голуб Роман став переможцем цього конкурсу в номінації «Плакат», посів почесне ІІ місце. Його робота «Всесвіт потребує захисту» дійсно заслуговує на таку відзнаку, бо має глибокий зміст та закликає берегти усе, що нас оточує.

Упродовж березня Харківський національний університет внутрішніх справ проводив науково-творчий конкурс з фінансової безпеки та фінансових розслідувань «Фінансова абетка». Це було досить серйозне наукове змагання.

Конкурс був спрямований не лише на профорієнтаційну роботу з випускниками закладів середньої та фахової передвищої освіти різних регіонів, а також на підвищення їх фінансової грамотності. Такі інтелектуальні заходи є прекрасним стимулом для залучення до наукової діяльності майбутніх випускників шкіл, ліцеїв, коледжів, що сприяють реалізації їхніх здібностей та популяризації досягнень фінансової науки.

/Files/images/2024/IMG-94de2296d3a3af86b8a568c7bd9b2287-V.jpg

Компетентне журі перевірило 123 конкурсні роботи. За його підсумками ІІ призове місце посів Ярослав Красницький, учень 11-А класу нашої гімназії.

Вітаємо переможців екологічного та науково-творчого конкурсу з фінансової безпеки і бажаємо подальших успіхів, наукових звершень, натхнення в обраній справі, яскравих ідей і нестримної жаги до пізнання нового!

/Files/images/2024/IMG_20240412_192605.jpg

Пишаємося нашими вихованцями! Щиро радіємо їхнім успіхам!

Кiлькiсть переглядiв: 0